Balayage

Met de populaire kleurtechniek Balayage maak je een softe overloop van donker aan de aanzet naar lichter in de punten.

Dit kan op een hele mooie subtiele manier waardoor het er heel natuurlijk uit ziet, maar ook kan dit met wat meer contrast.
Het kenmerk is wel dat de aanzet van je haar niet lichter wordt gemaakt maar juist donker blijft, waardoor je mooie diepte krijgt.
Het is ideaal voor mensen die hun haar niet te vaak willen verven, want het groeit mooi uit zonder harde lijnen en loopt mooi over.

Balayage geeft het haar een natuurlijke, zonovergoten look.

 

 

 

Maak een online afspraak met jouw specialist

Wil jij weten wat jouw mogelijkheden zijn voor een balayage behandeling of meteen een behandeling boeken?
Maak dan hier online jouw afspraak.

 

Balayage kan op verschillende manieren worden toegepast, afhankelijk van je haartype, haarkleur en persoonlijke voorkeur. Je kunt kiezen voor een subtiele balayage met weinig contrast, of een opvallende balayage met veel contrast. Je kunt ook spelen met verschillende tinten, van honingblond tot aardbeiblond, van koper tot platina. Er is altijd een balayage die bij jou past!

Als je inspiratie zoekt, bekijk de foto’s hiernaast.  Je ziet hoe balayage eruitziet op lang haar, kort haar, krullend haar en steil haar.

Je ziet ook hoe balayage verschilt van highlights, die meestal meer egaal en dichter bij de wortels worden aangebracht. Balayage daarentegen wordt met de hand geschilderd op het haar, waardoor er een zachte overgang ontstaat tussen de kleuren.

De balayage kleurtechniek is dus een geweldige optie als je je haar wilt oplichten zonder al te veel gedoe.

 

Pin It on Pinterest

Share This