Onze werkwijze

We beginnen niet zomaar aan jouw haar. We willen dat jij én wij weten waar we aan beginnen en wat de wensen & mogelijkheden zijn. Daarom bestaat onze werkwijze uit een aantal stappen, waarbij jouw haar altijd op Nº 1 staat!

Stap 1 : Advies op maat!

Stap 2 : Haarplan

Stap 3 : Prijs indicatie

Stap 4 : Aan de slag!

Jouw haar op Nº 1
Vanuit onze werkwijze maken wij samen een plan hoe we jouw haar op Nº 1 kunnen zetten.
Helemaal vanuit jóuw wensen en vanuit ónze ervaring als kapsters.

Nº 1 Advies op maat!


In dit gesprek bespreken we wat jouw wensen zijn en willen wij meer weten over de geschiedenis van jouw haar. Dus wat heb je in het verleden gedaan met je haar en wat doe je zelf nu aan de thuisverzorging en onderhoud?

Dit zijn belangrijke stappen die we helder en eerlijk moeten bespreken zodat wij jou het beste kunnen adviseren.

Wij gaan geen dingen adviseren die niet haalbaar zijn! Wij vinden dat zelf heel vervelend als dit gebeurt en willen dit dus niet bij onze klanten doen, wij zijn helder en eerlijk over wat wel en niet mogelijk of realistisch is.

 

N°2 Haarplan


Sommigen wensen zijn niet in 1 keer haalbaar. Dan ga wij samen met jou een haarplan maken, hoe we tot jouw doel kunnen komen. Dit heeft soms wat tijd nodig maar vaak is dit al binnen 1 of 2 afspraken te realiseren.

Ook in dit haarplan geven wij advies over wat belangrijk is om thuis te doen voor jouw haar. Dit zorgt ervoor dat het resultaat zo mooi mogelijk blijft en dat de kwaliteit van het haar behouden blijft

N°3 Prijs indicatie 


Als het duidelijk is wat ons doel is en wat wij voor jou kunnen betekenen, maak wij een prijs indicatie van de behandeling(en) en evt. producten voor thuis.

Wij houden van transparantie en duidelijkheid en willen niet dat je voor verrassingen komt te staan bij de kassa. Natuurlijk komt het weleens voor dat we gaandeweg toch even iets aan passen in de behandeling. Dan melden wij dit en doen we dit niet zonder jouw goedkeuring!

N° 4 Uitvoering 


Als alles duidelijk is, dus: de wens, wat is haalbaar, wat moet je hier thuis voor doen en je weet wat het je gaat kosten, dan gaan we aan de slag of plannen wij evt. een afspraak in zodat we jouw haar echt

op Nº 1 gaan zetten!

Wil jij dit ook? Dan zien we je graag binnenkort in de salon voor een adviesgesprek!

De start van jou haar op Nº 1′

is geheel vrijblijvend en online te boeken

Pin It on Pinterest

Share This