Over ons

Dé kapsalon in Hellevoetsluis voor balayage, highlights, krullen & extensions.

Bij Nº 1 Hair & Beauty bar in de vesting van Hellevoetsluis, zetten wij jou als klant én jouw haar op Nº 1 !
Wij vinden het belangrijk om een eerlijk advies te geven over wat wel en niet kan met jouw haar. We willen waarmaken wat we beloven en geen dingen die niet kunnen! Hier staan wij voor en gaan wij voor. Of dit nu gaat om een mooie balayage of highlights, krullenknippen of extensions, jou met een mooie, passende look de deur uit zien lopen is het doel.
Jouw haar staat voor ons ook als jij thuis bent op Nº 1, dus heb jij na je salon bezoek vragen of dingen die je anders wilt zien: vraag het gerust, daar zijn wij voor!
Ben elke dag blij met jouw eigen look die je zelf goed kunt creëren, je kleur die op en top is en blijft & jouw mooie en gezonde haar dat op Nº 1 staat!

Graag geef ik je een impressie van de salon, onze werkwijze en ons team!
Wil je meer informatie over ons of een vrijblijvend advies gesprek? Neem dan contactop of kom gerust een langs in de salon.

Hi! Mijn naam is Kim!

 

Ik werk vanaf oktober 2021 bij NR1 Hair & Beauty Bar.

ik heb ruim 5 jaar ervaring in het kappersvak, en knip ook krullen via de Curlsys Methode! 

ik hou ervan jou met een mooie coupe de deur uit te laten gaan!

Wil jij bij mij een keer in de stoel zitten? Dat kan! Maak online een afspraak voor een knipbehandeling, of neem voor kleurbehandelingen contact op via mail, whatsapp of telefonisch.

 

 

Hi! Mijn naam is Elise

 

Ik werk vanaf oktober 2023 bij NR1 Hair & Beauty Bar.

Het allerleukste wat ik vind aan het kappersvak is mensen met een glimlach de deur uitsteuren. Van Highligts tot knippen van een mooie coupe of juist de wat fellere kleuren verven, ik vind het allemaal leuk om te doen! Samen kijken naar wat de geschikte coupe voor jou is.

Wil jij bij mij een keer in de stoel zitten? Dat kan! Maak online een afspraak voor een knipbehandeling, of neem voor kleurbehandelingen contact op via mail, whatsapp of telefonisch.

 

 

Hi! Mijn naam is Kelly,

 

in 2020 ben ik gestart met mijn mooie salon.

Ik ben zelf al 12 jaar werkzaam in het kappersvak en heb heel veel voorbij zien komen, daar heb ik veel van geleerd, wat ik wel wil en ook vooral wat ik niet wil. Hierdoor weet ik nu heel goed waar ik en mijn salon voor staan!

In mijn salon zetten wij jou als klant én jouw haar op Nº 1! Ik vind het belangrijk een eerlijk advies te geven over wat wel en niet kan met jouw haar.

Ik wil kunnen waarmaken wat ik beloof en geen dingen die niet kunnen! Hier sta ik voor en ga ik voor. Jou met een mooie, passende look de deur uit zien lopen is mijn doel. Jouw haar staat voor ons ook als jij thuis bent op Nº 1, dus heb jij na je salon bezoek vragen of dingen die je anders wilt zien: vraag het gerust, daar zijn wij voor!

Ik word blij van highlights, balayage en krullen knippen, dus daarvoor moet je bij mij zijn!

Wij werk hier samen met twee collega’s in de beauty branche,

Huidstudio Skinbizz en Nagelstudio Nagels&zo

Onze salons  zijn gevestigd op de Burgemeester van der Jagtkade 7 in de vesting van Hellevoetsluis.

 

 Onze werkwijze

We beginnen niet zomaar aan jouw haar. We willen dat jij én wij weten waar we aan beginnen en wat de wensen & mogelijkheden zijn. Daarom bestaat onze werkwijze uit een aantal stappen, waarbij jouw haar altijd op n1 staat!

Stap 1 : Advies op maat!

Stap 2 : Haarplan

Stap 3 : Prijs indicatie

Stap 4 : Aan de slag!

Wil je weten wat deze stappen precies inhouden?

Lees meer op onze pagina werkwijzen

 

 

Pin It on Pinterest

Share This