Onze Specialisaties

Balayage, highlights, krullen knippen of haarextensions, dat kun je wel aan ons over laten!

Wij hebben ons daar namelijk in gespecialiseerd. Dus wij doen alleen waar wij achter staan, waar wij goed in zijn en wat wij leuk vinden. Dus wil jij jouw haar op n1 zetten en vertrouw jij dit alleen toe aan specialisten? Dan helpen wij je graag! Lees hieronder meer over wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Wil jij een advies over een behandeling en weten wat bij jou past, maak dan gerust vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek.

 

Krullen knippen met de Curlsys methode

 

Mooie, volle, gebundelde krullen, wie wil dat nou niet? In de salon knippen wij jouw krullen volgens een speciale techniek, de Curlsys methode. We knippen jouw haar in bundels waardoor de krul meer geactiveerd wordt of juist wat getemd, daar door vallen je krullen mooier en heb je minder last van pluizig haar. Deze knip techniek kan bij elk krultype toegepast worden. Ook combineren we deze behandeling vaak met een Olaplex Salon Treatment, deze treatment geeft je krullen een boost en het zorgt voor minder pluis, daarnaast herstelt deze haar van binnen uit!

 

Wil jij jouw krullen ook met de Curlsys methode laten knippen of een combinatie krullen benadeling, maak dan hier online jouw afspraak

voor & na

 

Balayage

 

Met de kleurtechniek Balayage maak je een softe overloop van donker aan de aanzet naar lichter in de punten.

Dit kan op een hele mooie subtiele manier waardoor het er heel natuurlijk uit ziet, maar ook kan dit met wat meer contrast. Het kenmerk is wel dat de aanzet van je haar niet lichter wordt gemaakt maar juist donker blijft, waardoor je mooie diepte krijgt. Daarnaast handig: je krijgt niet snel een uitgroei omdat het mooi overloopt!

 

HighLights

 

Met highlights kan je mooie verschillende tinten in het haar creëren, van aanzet tot punt. Bij deze techniek kunnen ook verschillende kleurtinten gebruiken voor een nog mooier en speelser resultaat. Ook bij deze techniek krijg je minder snel last van een uitgroei, omdat we de highlights heel zorgvuldig inzetten. Maar je ziet het wel iets beter dan bij een balayage.

Wil jij weten hoe wij te werk gaan en hoe we bepalen voor welke behandeling we gaan?

Kijk dan even naar onze werkwijze.

Goldwell Kerasilk Keratine Behandeling

met de Kerasilk keratine behandeling maak je weerbarstig/pluizig en krullen haar weer glad, stijl en pluis vrij. met deze behandeling en de aanvullende producten voor de verzorging thuis verlengen en maximaliseren de kerasilk keratine service en houd je dit effect tussen de  3 en 6 maanden. met deze behandeling worden er nieuwe keratineverbindingen gecreëerd die het opnieuw vormen en het haaroppervlak egaliseren dit zorgt er voor dat je haar perfect glad en zijdezacht valt! wil jij meer informatie of dit bij jou mogelijk is? maak gerust een advies afspraak en kijken wij samen of dit voor jou geschikt is.

Voor & Na

Extensions

Ook hebben wij ons gespecialiseerd in Hair Extensions.

Wij werken met het merk Indian gold, dit is 100% echt haar en voelt daarom alsof het van jezelf is!

Wij werken met het keratine bond systeem en bevestigen het haar pluk voor pluk en niet in matten. Dit doen wij zodat we precies op maat de extension kunnen plaatsen, waar wij ze willen hebben en waar ze het beste zitten.

Er zijn verschillende opties: een volume behandeling, hier worden dan tussen de 50-75 stuks geplaatst of een verlening van het haar, dan worden er 125-150 stuks geplaatst.

Wil jij weten wat bij jou kan, of wat ons advies is? Maak dan een afspraak voor een gratis advies gesprek.

 

Voor meer informatie of om een afspraak te maken

maak een afspraak via onze online tool of vul dit contact formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

 

Online afspraken & Annulering voorwaarden
 

Online Afspraken maken zijn pas definitief wanneer deze  door ons bevestigd is

Online afspraken dient u minimaal 24 uur van te voren annuleren

 

Betalingen
U kunt bij ons met contant geld en pin betalen

 

Onze behandelingen & Prijzen
Hier vindt u meer informatie over onze behandelingen en prijzen

 

Pin It on Pinterest

Share This
Chat openen